четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Разработки

Имам навика да искам... искам да имам всички пънчове, искам всички папки за релеф, искам всякакви машинки, албумчета, цветенца..., а на финала се оказва, че използвам все едни и същи 5 неща в картичките си.
Ако щете вярвайте, но реших да спра с трупането на пособия. Докато не започна, поне малко, да използвам потенциала на тези, които вече имам.
Примерно, от известно време притежавам прекрасния пънч с три пеперуди на Марта Стюарт, но ако кажа, че до сега съм го използвала... ще излъжа.
Ето първата стъпка от решението ми, направих разработка на сватбени покани с участието именно на този пънч.
 разработка 1

 разработка 2

Понякога имам усещането, че колкото повече машинки и пособия имам, толкова по-слабо креативна ставам, и толкова по-често си казвам: "Това няма как да стане, ако нямам еди какво си..." вместо да се поразмърдам и както в началото да си го направя на ръка.
И вие ли се чувствате така?
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

12 коментара:

  1. Поканите са страхотни,особено ме впечатли първата-много ,много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, напълно те разбирам, и аз искам, искам...
    Като видя нещо, което искам да имам или нещо новичко - при първа възможност отивам и си го купувам.
    А поканите са разкошни!

    ОтговорИзтриване
  3. Много са хубави разработките ти! А за трупането на пособия напълно те разбирам - наистина принадлежностите ми вземат застрашителни размери, а на практика използвам едва 50% от това, което имам. Така че начинанието ти да ползваш наличните си пособия е много хубаво!

    ОтговорИзтриване
  4. Определено е така - винаги искаме всичко ново, а после докато дойде ред за използването му, вече сме си купили нещо друго :) От имане глава не боли и аз обичам принципа, колкото повече, толкова повече, но пък определено си е инвестиция. Точно това ме спира да се сдобия с прекрасния Биг шот, защото знам, че купя ли го няма да спра да искам папки и шаблони, а това ще ми изтъни доста бюджета :)
    А поканите, които си направила са много красиви. Цветът е нежен и сватбен и двата варианта ми харесват, но ако трябва да избера бих заложила на втория :)

    ОтговорИзтриване
  5. И аз имам няколко придоживки, които не съм ползвала още, а все мисля за тези, които искам да си купя и какво бих направила с тях :-)
    Продължавай датвориш! Много са нежни и двете.

    ОтговорИзтриване
  6. Аз сигурно имам най-малко пособия...с всички неща, които мога да си купя, чара на ръчно правените неща отстъпва пред прецизност и стремеж да го направиш да изглежда НЕ правено от ръка...
    Макар че тия пеперудки ми хванаха окото:)))
    Поканите са много нежни, особено ми харесва дантеления пънч!

    ОтговорИзтриване
  7. Чувството "искам и това, и това...", разбира се ми е познато, но за себе си вече съм убедена, че предпочитам да обмислям повече дали имам нужда от въпросната вещ.:)В повечето случаи вече не стигам до покупка. Имам няколко пънча, които са ми откровени грешки, закупени още в началото, когато се гмурнах в океана от предлагани на пазара материали:)А и съвсем искрено вярвам, че използването на много съоръжения, които ни улесняват, всъщност ни лишават от идеята и чара на истински ръчната изработка(но това си е мое мнение).
    По отношение на поканите : много са красиви, но ако аз трябва да избирам - определено втората :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Аз пък, ако трябва да избирам ще е първата, но и двете са много хубави! Пожелавам ти вдъхновение, за да си използваш наличните благинки! На всяко ще му дойде времето рано или късно!

    ОтговорИзтриване
  9. Поканите са много хубави- и на мен първата ми харесва повече. Аз също искам, искам, но като теб реших да намаля малко купчината от хартии, преди да поръчам нови. Но кой знае- ако новите колекции на Bo Bunny излязат скоро ще поръчам още 2-3 блокчета...:)

    ОтговорИзтриване
  10. Много нежни и красиви покани, Ади! Първата ме впечатли много, много е нежна с тези линийки, по които летят пеперудките. Относно имането на придобивки е така май с всички ни и си права за това, че като имаш нещо си мислиш, че не можеш да го използваш пълноценно, ако не го съчетаеш с друго, което нямаш. Но на всяко нещо му идва времето. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Много нежни и красиви покани :)
    Иначе за искането, какво да ти кажа, всички сме кажи речи един дол дренки :)

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасни покани - и идеята им ми хареса, и цветово са много красиви! Първата обаче някак си грабва повече, поне мене! Има едно особено излъчване, което просто няма как да обясня!
    За материалите... ееех, понякога искам много, друг път - не толкова, но винаги искам нещо ново! Разбира се, хващам се, че по някой път мога да осъществя дадена идея и без еди-какво-си и се чудя защо ми е! Всеки един инструмент и джиджавка е от полза, но понякога можем да се справим и с много по-малко, с нещата, които всъщност вече имаме. Все пак си има нужда и от обновяване! Но определено креативността е на макс, когато правиш нещо с по-малко материали!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...