събота, 8 януари 2011 г.

Бебешка картичка

До момента съм правила няколко картичка за бебенца, но бяха все за момченца. Сега обаче ще видите и първите ми опити за момичешка - бебешка картичка. И така в очакване появата на малката принцеса, направих две сходни картички по два сходни скеча на Friday Sketchers #136 и Sketch & Stash Challenge 52. С едната от тях участвам и в предизвикателството на Картичкофурии - Бебешка картичка.






Рецепта за любов :о)

Както знаете, от една седмица и повече съм на вълна Св.Валентин. Преди няколко дни обаче се сетих и за един малко тъжен аспект на празника..., а именно, хората които ще го преживеят без любим човек до себе си. За това реших да събера информация от тук и там, и направих "Lucky in LOVE" именно за тези, които търсят любовта. Картичката е направена по скеча на Mojo Monday 172, а и ще взема участие в предизвикателството по рецепта на Двете елши.







Ивановден

Здравейте, приятели! Един ден след Ивановден дойде време да ви покажа и картичките, които сътворих по този повод. Те ми бяха поръчани от бащата на моя любим, за негови колеги именници. И ето какво излезе...



С тези картички бих искала да поздравя (макар и на патерица) всички празнуващи на този ден. Честито!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...