понеделник, 21 февруари 2011 г.

Мартеници

След няколкоседмичното ми "мълчание" дойде моментът да покажа поне една малка част от нещата,  които сътворих през това време. За начало ще публикувам една от картичките, които направих по случай 1-ви март. С нея ще взема участие в предизвикателството на Тони "Минималистична картичка". Признавам си, че ми беше много трудно да създам минималистична и оригинална картичка за този празник. Още повече защото той е характерен, чисто български и много наши творци са работили по проекти свързани с него. Исках, но имах усещането, че ще ми е невъзможно да направя нещо ново и съвременно, свързано с мартениците и пролетта. И ето какво се получи...



Happy birthday

С тази картичка бих искала да поздравя Двете елши за техния първи Рожден ден! Честито момичета!!! Пожелавам ви една много "сладка" втора годинка... пък след нея да има още много и по-сладки, бъдете все така вдъхновени, креативни и уникални!  :о)

Картичката е направена по скеч на Clean & simple #127.

CCH# 55 - Baby Love

Здравейте! В тазседмичното предизвикателство на The Crazy Challenge ще има много бебета, а заданието е "Baby Love"... какво по-естествено продължение на предходните ни теми за любов и сватби. :о) Сигурна съм, че всички обичате да създавате бебешки картички и ще ни покажете много сладки проекти. Спонсор на играта е Digi Doodle shop, така че е просто задължително да вземете участие!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...