понеделник, 14 март 2011 г.

Папируси

До преди седмица смятах, че папирусите са подходящи предимно за сватбени покани или подаръчета за гости на такова събитие. Но с малко експерименти открих неподозирани за мен техни свойства. Бебешки папирус или покана за кръщене, папирус покана за Рожден ден или абитуриентски бал... Възможностите явно са безкрайни.
Книгоразделители

Ако и вие като мен сте почитатели на книгите и четенето изобщо, то знаете колко е приятно да отбелязвате страницата, до която сте стигнали, не просто със старо билетче или непотребна визитка, а с нещо красиво и създаващо настроение. От време на време и аз в моята работа се отдавам на създаването на книгоразделители. И колкото повече навлизам в техния свят, толкова повече се изненадвам колко красиви и разнообразни могат да бъдат. Днес на вашето внимание са няколко модела, които съм правила от известно време насам.
Картичка за Имен Ден


Картичката е направена по скеч на Clean&Simple #130. Пеперуденото печатче, което съм използвала в горната част на картичката ми бе подарено от Ирена, за което много й благодаря! :о)

С нея ще взема участие още в:
Двете елши - Пролетна градина
Картичкофурии - Жените са цветя
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...