понеделник, 20 декември 2010 г.

CCH #46 Let it snow

Приятели, тази седмица в The Crazy Challenge ще е снежно. Новата ни тема е "Let it snow" и се надявам, че проектите ни, както и снега посипал вън, ще ви вдъхновят за страхотни творби. Любезните ни спонсори са The Digi Doodle Shop и съм сигурна, че всеки един от вас би искал подаръче от тях.
Аз от своя страна съм измайсторила една снежна и шоколадова картичка... :о))) Тази картичка носи в себе си, не само добри пожелания, а също и шоколад, който е пъхнат в малкото й вътрешно джобче. Предназначена е да ви вдъхнови. Както и да изненада Chiges, тя е хартиената фея, която трябва да зарадвам с картичка според тегленето на Картичкофурийската коледа. Надявам се, че вече е получила картичката си и е опитала от шоколада. :о)))9 коментара:

 1. Aw this is so cute! Love those gorgeous colours. Thanks for playing along with us at Wee Memories :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много жизнерадостна и сладка картичка!

  ОтговорИзтриване
 3. И на мен ми се иска една такава шоколадова картичка, ммммм :) Допадна ми и закачката ти с мармота :) Все едно е в обедна почивка след поредния загърнат шоколад...

  ОтговорИзтриване
 4. Адинце, снежко е невероятен сладур.
  Картичката с изненада шоколад е страхотна, много ми харесва :)

  ОтговорИзтриване
 5. Много е сладурска картичката, а идеята с шоколада ми допада особено много!

  ОтговорИзтриване
 6. Ади, картичката ти ме зарадва изключително много! Както между другото и цялото домочадие :). Изключително добра идея :).
  Ще се радвам да споделиш с какво си залепила велкрото, защото преди време имах приключение с едно такова и не успях да го залепя с никое от наличните ми лепила.

  ОтговорИзтриване
 7. How cute! Thanks for playing with us at Wee Memories! :D

  ОтговорИзтриване
 8. Oh, I love that you tied purple into your color of the season! So fun! Thanks for playing along in Wee Memories' Scrappy Saturday Challenge!

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...