петък, 23 март 2012 г.

Пролетно ми е!

Здравейте, здравейте! Честита пролет и от мен. 
Изгря слънце и вече настроението ми е съвсем друго... ново, пролетно и цветно. Надявам се същото да се случва и при вас... да преливате от енергия и вдъхновение.
За чудесното ми настроение тези дни, допринесе и едно страхотно бижу, което изненадващо спечелих във facebook игра на Biliana Jewellery. Препоръчвам ви да разгледате творенията на талантливата Биляна, сигурна съм, че ще се влюбите. А ето го и моето пръстенче:
Нямаше как тези свежи цветове на пръста ми да не ме вдъхновят. Мислено ги комбинирах с хубавите пролетни празници и ето какво излезе:
 Зайците на полянката са мое творение, комбинирано от тук от там и ако ви допаднат ще се радвам да ги използвате и във вашите Великденски проекти:
Изберате между JPEG (горе на бял фон) и PNG (долу на прозрачен фон).
Както вече съм споменавала, много обичам скечовете и вдъхновение за подредбата на елементите в тази картичка почерпих от Хоби Предизвикателство №9 "Скеч".

For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

10 коментара:

 1. Поздравления за чудесната награда, а печата ти е просто страхотен :) Браво!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Печатът е страхотен и точно навреме за празниците!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Еееее, браво бе! Страхотни зайци!!!!
  Пръстенът е трепач, да си го носиш със здраве....

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина ...пръстен - трепач! А зайците - сладурски! благодаря, че ги сподели - дръпвам ги веднага!
   Гуш от мен!

   Изтриване
 4. Ади, браво на теб! Страхотни зайци, вече си ги свалих, благодаря! А картичката ти е много пролетна и свежа.

  ОтговорИзтриване
 5. Ади, обещах ти, че ще намина по-късничко в твоето местенце и ето ме тук! Да не пропусна, че не обичам да не си изпълнявам обещанията, въпреки че по някой път сякаш всичко върви срещу мен в това отношение. Честита ти нова придобивка! Със здраве да си я носиш! Много, много е красив пръстена и създава едно такова много хубаво настроение-вдъхновение. Не се учудвам, че си направила толкова красива и толкова сладка картичка! А за зайчетата просто нямам думи! Ще кажа само едно огромно БРАВО!

  ОтговорИзтриване
 6. Ади, с голяма красотата си се сдобила! Завиждам благородно! Картичката, която си направила е от празнична, по- празнична! Дали ще се справя с тези зайци не знам... това още не съм го научила :) , но няма да крия- ще се пробвам ;)

  ОтговорИзтриване
 7. Адинце, браво на теб :)
  Честито пръстенче, много е хубавко!
  А за зайчетата какво ли да кажа, чудесни са, а също така и картичката ти е станала страхотна.
  Продължавай в същия дух!

  ОтговорИзтриване
 8. Aди,честита придобивка и от мен! Пръстена е прекрасен с тия свежи пролетни цветове и това игриво излъчване..- прекрасен е!
  Много ми харесва вдъхновението, което си получила и прекрасния резултат - печатчето със зайчетата.Прекрасно изглеждат зайчетата ( и аз си свалих печатчето, надявам се да успея да го ползвам по празниците)
  Картичката се е получила чудесна- Великденска и с настроение..Прекрасно си се справила с работата по СКЕЧ-а в Хоби предизвикателство № 9. Благодаря ти за участието!

  ОтговорИзтриване
 9. Чудесна картичка! Харесва ми как си заоблила срещуположни ъгли. Благодаря, че споделяш печата, ще се възползвам :)

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...