петък, 4 октомври 2013 г.

Картички за различни поводи

Не обичам, ама никак, не обичам просто така да "изсипвам" снимки на картички, тук. Някак си ми се струва безвкусно и малко неуважително... към читателите на блога ми, а и към картичките ми. Предпочитам снимките да са подредени и съчетани с описание в публикацията, но днес ще направя компромис с принципите си. Причините са няколко и всичките уважителни!!! :о)))
Първата картичка ще включа в предизвикателството Tok Bobok - Autumn / Есен. Заради топлата есенна гама, която съм се опитала да пресъздам с капка зеленина в нея. Жалко само, че картичката ми е доста по-слънчева от есента, която ни споходи тази година, поне за сега, надявам се.
Едно от любимите ми съчетания - лилаво и екрю, използвах в тази картичка за Рожден Ден. Исках да има и нещо палаво за акцент и накъдрих панделката.
За сватбите може и да има сезон, но за кръщенетата няма. По всяко време са и онзи ден, съвсем неочаквано, ме споходи една бърза поръчка за едно такова. Ето съчетанието, което направих.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

2 коментара:

  1. Прекрасни са всичките. Не мога да си избера фаворит, но определено обожавам твоите цветя и различни идеи - това с накъдрената панделка е много сладко! Радвам се да те видя в нашето предизвикателство. Очаквам те и в Коледната ни тема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Тони! Ще направя всичко възможно да се включа и в Коледната тема и то с голямо удовлствие.

      Изтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...