понеделник, 6 август 2012 г.

С аромат на рози


Когато чуем името на град Казанлък неминуемо го свързваме с рози. Именно от този град са и главните действащи лица в днешната ми публикация. Двама младоженци, които живеят в София, но са от красивия Казанлък.
Може би от носталгия по родния град или защото е добре сватбата да бъде тематично свързана със сезона, или мястото на събитието, но няма да е изненада, че в този сватбен ден ще присъстват много рози... нали? :о)))
Да, рози, но в екрю и сьомга. И ДА, много актуални цветове. Срещаме сьомгата на всеки ъгъл и върху всяка втора дама като рокля или сандали, но не и като картон :о))) Намерих картона чак в Стара Загора, а за доставката му ми съдейства не друг, а един Слънчев лъч. Дели, отново ти благодаря за съдействието! :о)
Моделчето най-вероятно ви напомня на това и с право. Използвахме релефната основа, подредбата на елементите, добавихме рози и готово.



Като допълнение "розовата градина" ще бъдат и тези тейбълки, които... се надявам, скоро да видите и на снимките от самото събитие.
С този проект ще взема участие в тазмесечното сватбено предизвикателство на Двете Елши.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

7 коментара:

  1. Прелестни са се получили поканите :)
    Като си помисля само какъв зор беше картона сега ми е смешно, но преди не ми беше :)
    Радвам се, че резултата е на лице и е прекрасен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миличка, благодаря и на теб за подкрепата...кога морална, кога физическа. Знам, че си с мен и това много ми помага в кризисни творчески моменти. Гуш

      Изтриване
  2. Ади, поканите са мега елегантни- и цветово и композиционно. Носят празника в себе си. Тейбълите също са чудесни!Поздравления за теб и младото семейство!

    ОтговорИзтриване
  3. Ади, като гледам какви си ги вършила, наистина си заслужаваше тичането за този прословут картон! Хихихихи! Много нежни и изискани са станали и с този традиционен акцент, розата, направо греят, греят.... Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесват! Без теб просто нямаше да са същите. Гуш :о)

      Изтриване
  4. Ееее, Ади, представяш ни една изключително елегантна и толкова прекрасна цветово, покана! Сякаш си ги правила за сватбата на казанлъшка феичка!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...