понеделник, 21 октомври 2013 г.

Рожден Ден като химическа реакция

 Миналата седмица получих едно доста сложно задание... мъжка картичка, за 70 годишнина на човек, който почти цял живот е работил в ХТИ занимавал се е с химия...и по-точно със силикати. Бях в лек шок, да си призная :о)))
Опитах се картичката да е лъскава и шик (все пак е юбилей), строга, но и закачлива и пълна с мотиви, които говорят нещо... на много малко хора :о)))) На лицевата и страна използвах за фон силикатна стурктура, която и за моя изненада, доста добре замести всякакви дизайнерски хартии. Вътрешната страна се отличава с pop up елемен от колби и черна дъска със силикатни формули. На мястото за пожеланието изпринтих също фин фон от структурни формули.
 Задната част на картичката е под формата на плик.
Дано не си е проличало, че никога не съм обичала химията :о)))
 
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

5 коментара:

  1. Много интересна и идейна кяртичка се е получила , а колкото до любовта към химията, малко са тези , които я споделят. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Ади, много добре замислена картичка, но от теб друго не се и очаква ;) Силно тематична и юбилейна! Впечатли ме плика на гърба и идеята с колбите и дъската зад тях... като по формула е всичко ;)))

    ОтговорИзтриване
  3. Страшно измислена, изпипана и идейна картичка по едно почти невъзможно задание. Справила си се страхотно, поздравления. Точно сега завърших една публикация при мен с този извод - обожавам личния елемент в картичките, това ги прави толкова ценни и уникални, а при теб го има повече от където и да е другаде...

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Ви, момичета! Ценя високо мнението Ви, още повече за тази картичка, която ме поизмъчи :о)

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...