понеделник, 20 юни 2011 г.

CCH # 72 - Weddings


С тази много специална сватбена покана, бих искала да ви призова да вземете участие в тазседмичното ни предизвикателство в The Crazy Challenge. Знам, че темата в него е една от любимите за всички вас, а и за мен включително... "Сватбена картичка". Можете да участвате не само със сватбени картички, но и с покани, и всякакви други проекти създадени за такова събитие.
И ако визията на поканата ви напомня на Италия, или по-специално на площад Испания в Рим, то това не е никак случайно. Напротив, булката - поръчителка на тази единична покана за кумове, искаше именно това... Поканата да напомня и носи духа на романтичното, и изненадващо предложение, което й е направил младоженеца, точно на това място.
Смятам с нея да взема участие в предизвикателството 2 в 1 на Двете елши.
 
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Подаръче за гости - рамка за сватбена снимка

Здравейте! Преди около месец и половина, представих на вашето внимание сватбени покани в бяло и розово (можете да ги видите тук). Днес, в тази малко позакъсняла публикация, ще ви покажа и своеобразното продължение на приготовленията за тази сватба. А именно подаръчетата за гостите, които бях обещала да видите. Те представляват рамка за сватбена снимка.
Първоначалната ми идея бе в бяло. Но тъй като поканите също са бели с розови детайли, то предложих на младоженците този път розовото да преобладава, а бялото да бъде само допълнение. Те се съгласиха и ето какво се получи:Използвах визията на тази рамка и като вдъхновение за участниците в предизвикателство CCH#71-Monochromatic на The Crazy Challenge, през изминалата седмица. 

For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...