петък, 4 октомври 2013 г.

Подранили абитуриентски подаръчета за гости

 Началото на октомври сме и е много вероятно тази публикация да Ви се стори не на място, или най-малкото достаааа подранила, но... :о)))
Да, публикацията ми е посветена на абитуриентски бал или по-точно на една ранна подготовка за абитуриентски бал, който предстои през 2014г. Аз самата бях изненадана, когато с работата по него ме ангажира една страхотна дама. Тя е от онези жени, които обичат да планират и осъществяват плановете си от рано и със замах. Първо уточнихме поканите. Моделът им съм изработвала и преди, а сега можете да видите ТУК.
  Допълнително ни бяха необходими и "декоративни неща за масите" - тейбълки, поне така ги нарекохме в началото. В процеса на работа се получиха по-скоро символични, благодарствени, подаръчета за гости, които външно заприличаха на мини дипломки - сгънато листче с бандерол.
Тъй като има доста време до събитието и много неща от декорацията на масите все още не са изяснени, то размерите на подаръчетата в затворено състояние са 11/6,5 см. и спокойно биха се побрали в чиния, или в основата на чаша до нея.
 
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!Тейбълки с номерата на масите

Преди месец беше една от последните сватби по-които работих този сезон.
Тъй като модела на поканите сте го виждали многократно и то в различни варианти, то в тази публикация ще добавя само още един детаил към темата "корсет" - тейбъл картички.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Картички за различни поводи

Не обичам, ама никак, не обичам просто така да "изсипвам" снимки на картички, тук. Някак си ми се струва безвкусно и малко неуважително... към читателите на блога ми, а и към картичките ми. Предпочитам снимките да са подредени и съчетани с описание в публикацията, но днес ще направя компромис с принципите си. Причините са няколко и всичките уважителни!!! :о)))
Първата картичка ще включа в предизвикателството Tok Bobok - Autumn / Есен. Заради топлата есенна гама, която съм се опитала да пресъздам с капка зеленина в нея. Жалко само, че картичката ми е доста по-слънчева от есента, която ни споходи тази година, поне за сега, надявам се.
Едно от любимите ми съчетания - лилаво и екрю, използвах в тази картичка за Рожден Ден. Исках да има и нещо палаво за акцент и накъдрих панделката.
За сватбите може и да има сезон, но за кръщенетата няма. По всяко време са и онзи ден, съвсем неочаквано, ме споходи една бърза поръчка за едно такова. Ето съчетанието, което направих.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...