понеделник, 4 ноември 2013 г.

Торта от памперси с балон

Още преди няколко публикации Ви споменах, че напоследък нещата, които правя са предимно за деца. Днес ще ви покажа още едно такова нещо, а именно "торта от памперси". Не за първи път правя такава. По-различното в тази, е че освен памперси, дершка и панделки в нея добавих и балон.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Разглобяема кутия за момчешко кръщене

До сега не съм правила кутия за кръщене, нито такива от типа "пъпче, зъбче...". Може да се каже, че малко ги избягвам. Според мен пъпа се хвърля някъде за да насочи пътя на бебето в бъдеще (на летището примерно... за да стане пилот), а зъбите се хвърлят на покрива за да ги вземе свраката (или заместницата й Феята на зъбките), а не се съхраняват в кутия. Но това са си мой лични разбирания :о)))
Поръчката на тази кутия дойде от една моя приятелка, за която знаех, че от месеци помага в организацията на кръщенето на своя племенник. Заех се със задачата охотно като бях намислила да се опитам да поразчупя малко нещата около кутията.
Размерите бяха ясни 15/20 см. с височина 12см. За да може първоначално в нея да се поднесе подаръка за кръщенето. А аз добавих и едно "подвижно" вътрешно разпределение, което може да се поставя или маха в последствие. Целта е да раздели кутията на четри отделни, по-малки части, които да случат за съхранение на по-дребни неща.
Тъй като кръщаваното детенце вече не е съвсем бебе, може би той сам ще решава какво да съхранява в нея.
Последната снимка ми е любезно предоставена от поръчителката... вече с надписа "Свето кръщене на Поли".
 Включвам я в предизвикателството Anything Goes / Всичко е позволено на Card Mania.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...