понеделник, 12 септември 2011 г.

Честит Рожден Ден

Здравейте, приятели! От днес, в продължение на три седмици, блогът ми ще бъде на празнична вълна. Първо, защото тазседмичното ни предизвикателство в The Crazy Challenge е на тема "Рожден Ден" и очакваме вашите страхотни поздравитлни картички по темата. И второ, защото на 1 септември се навърши точно една година от старта на блога ми! Доста дълго време имах колебания как да отбележа въпросното събитие, но най-после реших, че колкото повече подаръчета раздам, толкова по-добре... 
Ако имате желание да се включите в празненството, ето какво е добре да направите:
1. Станете мой последовател, ако все още не сте.
2. Прикачете линк към вашият блог в InLinkz по-долу или оставете коментар под тази публикация.
3. Проверявайте дали сте сред изтеглените.

Наградите, които съм подготвила са общо 5 и ще бъдат раздадени на следния принцип: всеки понеделник в 00.00ч.(днес 12.09; 19.09; 26.09.) ще тегля по един от записалите се, който ще печели една малка седмична награда; една малка награда ще получи и някой от последователите ми, когато те станат точно 101 и на 30.09. един от всички записали се ще спечели главната Рожден Денска Награда. :о)))
Наградите, които съм подготвила са свързани с любимото ни хоби, разбира се, но за момента ще ги запазя в тайна. Надявам се, че ще се забавлявате и ще споделим много приятни моменти заедно.

Освен това... тази картичка е и последното ми участие като дизайнер в екипа на The Crazy Challenge. Смятам, че достатъчно дълго бях част от екипа и реших, че е време да отстъпя мястото си на някой друг.
С нея ще взема участие и в Хобисимо - Седмица 7 - Релеф.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...