вторник, 10 юни 2014 г.

Сватбени декоративни елементи в синьо и кафяво

Смея да твърдя, че тази закаличва и малко необичайна сватбена декорация в синьо, и кафяво много добре подхождаше на тържеството, за което бе предназначена. А именно сватбено тържество на връх "празника на детето" - 1 юни. 
Идеята, цветовото съчетание, елементите и изобщо цялата основна концепция за събитието дойде от Ваня. Тя е душата и съцето на сватбена агенция V&D wedding, с които работим съвместно  по различни проекти вече повече от половин година.
От нейните ръце излязоха тейбълките, подаръчетата за гости и халките за салфетки, които ще видите малко по-късно. А моята работа бе, на тази основа да разработя още няколко елемента:
украса за сватбени чаши за шампанско
кутия за сватбени халки

сватбено шампанско
бутониери за сватба
Остава да видите още два елемента, направени от мен, по тази тема - сватбеното табло за разпределение на гостите и сватбената кутия за парични подаръци.
Както и цялостната визията на декорацията, на място в заведението.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Сватбена книга за пожелания

Днес се връщам малко назад във времето и в купчината публикации, които си чакат реда. Правя го за да Ви представя тази сватбена книга за пожелания.
Темата Ви е позната - тюркоазено и пеперуди. Книгата е допълнение към тези сватбени покани, които вече сте виждали ТУК още преди няколко месеца - през февруари.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...