сряда, 9 май 2012 г.

От вчера публикациите ми са малко странни, но реших и днес да продължа да ви занимавам с неща, които напоследък все отлагам или съм забравила.
Така на вашето внимание е уникалната картичка, която получих от Биси - artwork. Страхотна е нали? Дори в топлите пролетни дни, това произведение на изкуството успява да ми напомни за красивата и снежна приказка, която преживяхме тази зима.
И докато съм на тема "подаръци"... да ви подсетя, че остава още малко време да се включите в интересната игра на Диляна - " Малко, но от сърце".
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!


Печатче за абитуриенти

Сърбяха ме ръцете да надраскам нещо абитуриентско. Какво по-подходящо от бухалче, нали то е символ на мъдрост и дълголетие?
Е, стана леко анимационно. Дано ви хареса и ще се радвам да споделите, ако някоя от вас реши да го използва около 24 май.
Скоро ще видите къде го използвах аз.

For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

Орхидея - от къде и как?

Най-после намерих време да изпълня обещанието си от предишната ми публикация и да покажа от къде, и как съм направила орхидеята. Попаднах на урочето в един сайт, който вероятно познавате...Както забелязвате, следвах основните насоки, но добавих едно допълнително листенце и от мен :о)))
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...