понеделник, 6 август 2012 г.

Издръжливи и вкусни... цветя

Дойде време да видите и развитието ми по линия на хартиените и бонбонените букети. Колкото повече навлизам в това, толкова повече ми допада. :о)
В интерес на истината, малкото букетче, което виждате е първото, което се престраших да направя. Сътворих го като подарък за Ирена и то преди няколко месеца...

Преди седмица направих това за друга моя приятелка.
А ето я и нея самата в тон с букета... роклята й е чисто съвпадение! :о)))
 
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

С аромат на рози


Когато чуем името на град Казанлък неминуемо го свързваме с рози. Именно от този град са и главните действащи лица в днешната ми публикация. Двама младоженци, които живеят в София, но са от красивия Казанлък.
Може би от носталгия по родния град или защото е добре сватбата да бъде тематично свързана със сезона, или мястото на събитието, но няма да е изненада, че в този сватбен ден ще присъстват много рози... нали? :о)))
Да, рози, но в екрю и сьомга. И ДА, много актуални цветове. Срещаме сьомгата на всеки ъгъл и върху всяка втора дама като рокля или сандали, но не и като картон :о))) Намерих картона чак в Стара Загора, а за доставката му ми съдейства не друг, а един Слънчев лъч. Дели, отново ти благодаря за съдействието! :о)
Моделчето най-вероятно ви напомня на това и с право. Използвахме релефната основа, подредбата на елементите, добавихме рози и готово.



Като допълнение "розовата градина" ще бъдат и тези тейбълки, които... се надявам, скоро да видите и на снимките от самото събитие.
С този проект ще взема участие в тазмесечното сватбено предизвикателство на Двете Елши.
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...