събота, 20 юли 2013 г.

Сватба в кафяво и бежово

 
Като разтопен карамелен сладолед с ванилова нотка (сладоледите Рафи имат един такъв вид - Нутела, божествен е)... на това ми напомняха тези покани докато ги правех . Ядеше ми се сладко през цялото време :о)))
Още в началото, докато с булката-поръчителка си разменихме първите мейли, тя ми спомена цветовата комбинация, която й се иска да бъде водеща на сватбата - "кафяво и бежово или кафяво и прасковено". Направи ми впечатление, че е написала кафявото на първо място и се хванах за това... Хем бях леко скептично настроена, хем исках да видя какво ще се получи.
Да, правила съм и други сватбени покани в бежово и кафяво, но не и с водеща роля на кафявото. Беше ме страх, че ще станат малко мрачни, ще изглеждат "тежки" или ще изгубят сватбеното си звучене. Но в крайна сметка, май не се оказах права...


For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!

7 коментара:

 1. Прекрасни са, Ади, нежни и с топлото излъчване на мляко с кафе!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, забравих да спомена, че и много кафе изпих хехехе Благодаря ти, Веси!

   Изтриване
 2. Много са красиви! Темата с корсета наистина е много подходяща за сватба, а цветовата комбинация е една от любимите ми.

  ОтговорИзтриване
 3. Много са красиви, наистина! Може ли малко "помощ от приятел" - от къде се сдоби с този цвят картон "мляко с кафе"? Никъде не съм виждала подобен :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Кари! Кафявото е от една книжарничка на бул Хр. Ботев 30, едно време се казваше "Миско" сега е "Арт Център..." нещо си. Бежово има на много места, но това конкретно го намерих в един нов (поне за мен) хоби магазин, който се намира в безистена с/у фонтана на Славейков - Идея хоби се казва, май.

   Изтриване
 4. Чудесни са се получили поканите, а пък с тези цветове успешно се раздели за малко с лилавото и бялото, които присъстват често при сватбените ти нещица(не по твое желание естествено).

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...