събота, 30 април 2011 г.

Сватбени покани

"Бонбонено, розово, сладко, невинно, по детски..." това бяха само част от определенията, с които двойката младоженци се опитаха да ми опишат представите си за сватбената покана. Като добавим и факта, че вниманието им се спря на изтеглящата се покана-плик, създадена за предишна сватба, то имах отправна точка и всичко започна така...

Тогава идеите в главата ми започнаха да се изясняват...

Второто ми предложение беше посрещнато с щастлива усмивка от булката, но стигнахме до заключението, че мястото за предвидените текстове ще бъде твърде малко и направих следната промяна... 
 А какво ще подарят на своите гости, ще видите тук!


14 коментара:

 1. Ади, прекрасни са! И тези и лилавичките от предния пост. Въпреки подобните модели - много, много ми харесват, защото са изискани, перфектно изработени и си личи, че си ги правила с много внимание към детайлите. Станали да изключително нежни и младоженците са щастливци, че са се доверили именно на теб да се погрижиш за "лицето" на най-важния за тях ден.
  С нетърпение ще чакам и останалите нещица, които си правила за сватбите :) Ох, много обичам сватби! усмих!

  ОтговорИзтриване
 2. Ади, невероятно нежно ... това могя да кажа! Късметлии са младожените, като са избрали теб!

  ОтговорИзтриване
 3. :) Поканите са много нежни, много стилни и същевременно невероятно романтични. Честно ти казвам, ако не бях се омъжила вече, щях да си поръчам поканите от ТЕБ ;)))

  ОтговорИзтриване
 4. Ади,от няколко дни въздишам по прекрасните покани,които си сътворила!Точно този модел ми беше допаднал най-много от предната ти публикация!Много ми харесва закачката с тази панделка,като връзките на корсет!И аз имам особена слабост към сватбите предвид,че съм се занимавала с цялостна украса на сватби,но не съм правила покани,сигурно е страхотно усещане!
  {}{}{}

  ОтговорИзтриване
 5. Ади, тези покани са прелестни!Страхотна изработка!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасни са и тези покани, много ми хареса цветовата комбинация.

  ОтговорИзтриване
 7. Прелестно сладки са :) Всяка изглежда толкова добре изработена.

  ОтговорИзтриване
 8. Ади, страхотни покани си направила! Поздравления! Намам търпение да видя подаръчетата!

  ОтговорИзтриване
 9. Ади....страхотни са и тези! Много, много ми харесват!

  ОтговорИзтриване
 10. Здравейте! Бих искала да Ви попитам за цените на сватбените покани. Харесах си няколко модела - в прасковената гама, както и в розовата. За колко време бихте ги изработили? На мен ще ми бъдат необходими около 50 бр.

  Предварително благодаря!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Силвия, пишете ми на adi_yankova@abv.bg като ми изпратите линкове към харесаните от вас модели и ще отговоря на въпросите Ви.

   Изтриване
 11. Здравейте!Бих искала да Ви попитам за цените на няколко покани. За колко време бихте ги изработили и дали е възможна онлайн поръчка.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте! Можете да се свържете с мен на мейла даден в контакти, как и през Фейсбук страницата ми - Мишлето(линкове можете да намерите на лентата в дясната част на блога).

   Изтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...