неделя, 19 септември 2010 г.

Картичка за рождения ден на Пати

За създаването на тази картичка бях вдъхновена от малката си кръщелница Пати. Това е картичка за рождения й ден, с джобче, в което ще сложа парички и шоколад.
И тъй като за мен тази картичка ухае на срамежливата ми и сладка кръщелница, участвам с нея в картичкофурийското предизвикателство №34 "Довърши изречението: С ухание на ...".


Card for the birthday of Patti
The creation of this card was inspired by my little goddaughter Patti. This card is for her birthday. On the inner right side there is a pocket in which I intend to put money and chocolate.And because for me this card brings "a scent of my sweet and shy goddaughter", I participate with it in kartichkofuriyskoto predizvikatelstvo № 34 witch is: "Finish the sentence: With the scent of ...".

5 коментара:

 1. Благодаря ти, че се включи в седмичното предизвикателство на Картичкофуриите, зададено от мен този път! Картичката е наистина супер сладурска, а предназначението й е още по-суперско! :) Да ти е жива и здрава кръщелничката! И скоро да показвате общи проекти :)) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Прелестна картичка с джобче.
  Момиченцето е много хубаво оцветено.
  Харесва ми как си измислила джобчето.
  Да ти е жива и здрава кръщелницата!

  Желая ти хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Момичета, много ви благодаря за положителните коментари. Искам да знаете, че те са много ценни за мен, още повече заради факта, че съвсем от скоро се занимавам с правенето на картички и определено имам нужда от насърчението на сръчни хора. Прегръдки и целувки

  ОтговорИзтриване
 4. Много хубава картичка. Чудесно момиченце и наистина прекрасно оцветено.

  ОтговорИзтриване
 5. Много стилна и красива картичка!

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...