сряда, 14 август 2013 г.

Магическа кутия с торта

 Много харесвам така наречените "magic-box". Винаги невероятно красиви, винаги стилни, винаги носещи най-сладкото... елемента на изненадата. Имам няколко интернет вдъхновителки, които са просто вълшебнички в направата им:
и
Гледам, гледам и чат/пат и аз се престраша да направя някоя кутия. За съжаление на светлинни години от техните, но... :о)))
 Тази е за Рожден ден, както вече сте се досетили. Миналата година правих подобна, но не успях да я снимам и сега реших да ви покажа тази. Освен тортата в нея дамата, която ми я поръча, ще добави и гривничка с амулетче за късмет.
Колкото по-семпла е вън, толкова по-голяма ще е изненада вътре. Поне аз така мисля.
Включвам я в:
 
For English, please use Google translate on the side bar. Thank you!
 

6 коментара:

 1. Ех, че е красива! И с тази миниатюрна тортичка вътре... Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania! Успех!

  ОтговорИзтриване
 2. Еее, ама добре си се потрудила ;-) Невероятна е! Пък и да ти кажа - не е чак на толкова светлинни години твоята кутийка. Всичко е в материалите и количеството кутии, които са направили. Ако направиш още няколко, по нищо няма да се различават от техните :-) А и да ти кажа, сега като позяпах малко повече - ами определено едната дама се е специализирала в един конкретен вид кутии и за това изглеждат толкова впечатляващи. Абе с две думи - супер е!

  ОтговорИзтриване
 3. Истинско вълшебно великолепие, а тортата е просто уникално красива! Благодаря ти, че я включи в Щурите предизвикателства!

  ОтговорИзтриване
 4. Beautiful box! Thanks for joining us at The Crazy Challenges.
  /Pillan

  ОтговорИзтриване
 5. Lovely box. Thank you for joining us at Card Mania.

  ОтговорИзтриване
 6. Много красива торта! И съм съгласна - наистина изненадата ще е голяма! :)

  ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен!
Your opinion is important to me!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...